E vineri seara și tu cauți prin dulapul tău pentru a proba imbracaminte dama – medelin.ro potrivita, dar nu poți găsi nimic care să se potrivească

Suna familiar? Acesta este genul de luptă pe care o au toate femeile, dar lucrurile nu trebuie să fie prea complicate. Îți poți face viața mult mai ușoara cu câteva sfaturi de modă inteligente care îți permit să arăți cel mai bine în orice ocazie. Puteți ajusta opțiunile pe baza stilului personal, a tipului corpului și a personalității, dar majoritatea acestor sfaturi vor funcționa pentru oricare dintre femei ca sa aleaga imbracamintea potrivita la un eveniment.

Lucrurile vechi trebuie să dispară!

De aici ar trebui să începeți – nu există garderoba dacă nu reușiți sa o alcatuiti singura. Deschideți dulapul și priviți bine hainele. Ar trebui să vă puneți o întrebare simplă – dacă ați fi acum într-un magazin, ce articole din dulapul dvs. ați cumpăra? Este un test foarte simplu și destul de eficient pe care ar trebui să îl faceti din când în când. Dacă doriți să opriți pierderea timpului în fața dulapului dvs., imbracamintea pentru femei trebuie să fie ordonată și asezată în funcție de culoare. Toate hainele pe care decideți ca nu trebuie să le pastrati, nu le aruncati – dați-le! În acest fel, vă veți simți bine.

Marele eveniment se apropie? Fă cumparaturi după un plan!

Indiferent dacă vă căsătoriti sau pur și simplu participați la un eveniment select, veți petrece cu siguranță mult timp în căutarea unei rochii elegante Medelin potrivite. Pentru a fi eficient și a fi mulțumit de alegerea dvs., ar trebui să mergeți la cumpărături cu o anumita coafură, machiaj și pantofi, astfel încât să puteți vedea o imagine mai mare.

Extindeți viața cașmirului

Uneori cuvantul cașmir nu ne spune prea mult, dar trebuie sa stim ca primul pas către o viață lungă și fericită a unui articol realizat din cașmir este achiziționarea unui element de calitate. Acest material poate fi procesat în mai multe moduri diferite, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la un pulover de calitate superioară sau de slabă calitate. Cu toate acestea, există câțiva indicatori care vă pot arăta la ce vă uitați. În primul rând, ar trebui să căutați articole de îmbrăcăminte groase și, în al doilea rând, încercați să le întindeți – dacă se retrage, este un tip bun de cașmir. Sunt șanse sa plătiti bani buni pentru orice produs de calitate din cașmir, deci ar trebui să aveți grijă de el, ceea ce înseamnă inclusiv spălarea în apă rece cu mâna.

Speram ca aceste scurte sfaturi vor fi utile femeilor care vor sa isi aleaga imbracamintea potrivita la un eveniment monden. Dupa ce ati facut ordine in garderoba si ati donat hainele pe care nu le mai purtati, reinnoiti-va colectia de haine dupa un plan inteligent adecvat evenimentului la care veti participa.