In Beijing exista un magnific parc de distractii cu numele Happy Valley Park, inaugurarea sa avand loc in 2006. Este vorba despre un parc modern de 500 km patrati, impartit in sase zone tematice, avand in total peste o suta de atractii. Activitati distractive pentru gustul fiecaruia sunt disponibile pe teritoriul sau. Printre ele exista atractii unice pe apa, precum si unele montane traditionale dar si carusele pentru cei mai mici. De-a lungul parcului s-a amplasat o cale ferata ce trece prin cele mai frumoase si interesante locuri si va permite sa evaluati toate caracteristicile acestui splendid complex de divertisment.

Al doilea parc construit in China cu numele Happy Valley Park

De la inaugurarea sa, Happy Valley Park a fost un loc obisnuit pentru diverse festivaluri, evenimente sportive si culturale. Spectacole cu magi, concerte muzicale si spectacole teatrale, evenimente festive sau speciale de animatie pentru copii – din acest punct de vedere programul de divertisment al parcului este foarte bogat si variat.

Happy Valley Park este al doilea parc construit in China, din seria celor 8 parcuri de distractie purtand aceasta denumire, dupa inaugurarea in 1998 a primului Happy Valley Park construit in Nanshan, Shenzen din provincia chineza Guangdong.

Iubitorii de cinema au, de asemenea, o surpriza placuta. Aici exista un cinematograf 4D, atractie ce a fost prima institutie de acest gen inaugurata in Asia. Parcul acvatic „Mayan Water Park” este detinatorul unor premii prestigioase si a fost recunoscut oficial fiind apreciat la cea mai inalta clasa parc din Asia.

Panorama celui mai popular parc de distractii din Asia este foarte placuta, suprafata sa fiind decorata cu o abundenta de spatii verzi si zone amenajate spectaculos. Multe amenajari din parc sunt realizate din lemn si piatra naturala, ceea ce ii permite sa creeze o atmosfera cat mai naturala si mai atractiva.

Happy Valley Park si atractiile din jurul sau

In apropiere de Happy Valley Park sunt cateva locuri turistice interesante. In imediata vecinatate, la 9,9 kilometri se afla magnificul ansamblu de palat al „Orasului Interzis”. Pentru iubitorii de antichitate, demn de remarcat este „Catedrala Imaculata” (Biserica de Sud), aflata la doar zece minute cu masina. Turistii cu copii vor fi atrasi sa viziteze Parcul Acvatic din apropiere, la aproape douazeci de kilometri de parcul de distractii.

In general, exista multe curiozitati in apropiere. La o distanta de 4 km de parcul Happy Valley, Muzeul de Arta va invita sa-i faceti o vizita. In cazul in care apreciati sit-urile istorice, asigurati-va ca ajungeti la impresionantul castel Juyongguan (la aproximativ 60 km). In plus, asigurati-va ca va veti opri la parcul de distractii Water Cube, o alta optiune excelenta din Beijing, aflat la doar douazeci de kilometri. De asemenea, asigurati-va ca mergeti cu copii ln gradina zoologica Zoo din Beijing, locatie ce va va arata fauna salbatica din China si nu numai.