Promotori celebri ai Legii atracției se concentrează adesea pe folosirea strategiei pentru creșterea bogăției și a sănătății.

Aceasta nu înseamnă că o persoană ar trebui să întârzie sau să evite un tratament medical important, dar această boală ar putea fi prevenită sau vindecată folosind si legea atracției. Legătura dintre minte și corp a fost bine stabilită în medicina convențională, iar multi indivizi se bazează pe acele concepte predominante.

O atitudine pozitivă

O atitudine pozitivă este importantă în căutarea unei sănătăți excelente și a bunăstării. Din nou, acest lucru nu intenționează să susțină ideea că oamenii cedează la boală deoarece nu au reușit să fie suficient de pozitivi. Cei mai mulți susținători ai legii atracției recunosc că probabil există o anumită cantitate de destin sau aleatoriu în ceea ce privește boala și când apare moartea.

Frumusețea acestei sugestii

A trăi cu o mentalitate pozitivă aduce totuși propriile sale avantaje. Aceasta este frumusețea acestei sugestii. Starea emoțională ideală ar fi fericirea, deși majoritatea oamenilor nu sunt în stare să mențină aceasta stare pentru perioade lungi de timp. O mentalitate pozitivă încurajează pur și simplu să te simți bine mereu, sau aproape mereu. În limbajul practicanților, aceasta implică creșterea vibrațiilor sau ascensiunea in forma de spirala.
Când oamenii se simt bine și iau o atitudine pozitivă, devin mai motivați să-și atingă obiectivele și să-și atingă succesul. Este mult mai probabil să exercite și să mănânce o dietă sănătoasă. Ei sunt optimisti cu privire la viitor, ceea ce ii ghideaza in ce actiuni trebuie luate.

Practicarea strategiilor

După ce a citit despre strategiile de vindecare a afecțiunilor fizice, o persoană ar putea să înceapă să le practice asupra unei tulburare care nu este deosebit de gravă. De exemplu, practicarea tehnicilor psihologice și metafizice recomandate ar putea fi concentrată asupra unui caz de picior al sportivului sau de febră sezonieră ușoară a fânului.

Conectarea simptomelor fizice cu emoții negative

Unii autori au prezentat teorii asupra cărora simptomele fizice sunt legate de anumite emoții negative. Acest lucru poate oferi și o anumită perspectivă, deși cititorii nu ar trebui să considere informațiile cu autoritate. Cu toate acestea, mulți oameni se pot referi la conceptul că stresul la locul de muncă poate să agraveze durerea de spate sau să crească frecvența migrenelor.