Orhideele sunt disponibile in mai multe culori si sunt printre cele mai frumoase flori din lume.

Aceste flori sunt admirate intotdeauna si foarte apreciate mai ales in randul femeilor, mai ales atunci cand sunt primite de la persoane dragi. O orhidee este intotdeauna un cadou superb pe care orice femeie il primeste cu drag. Dar tu stiai pana acum ce semnificatie au orhideele in functie de culoare?

  • Orhidee alba

De fiecare data albul este culoarea cu care se asociaza puritatea, dar si eternitatea. O orhidee alba poate fi oferita pentru a exprima iubirea pura fata de cineva, nevinovatie dar si iubirea de lunga durata pentru persoanele dragi de langa tine. Orhideele albe sunt populare in decorurile de la nunti, dar mai ales, in buchetul miresei.

  • Orhidee galbena

Atunci cand vrei sa iti surprinzi partenera si sa ii transmiti latura erotica a relatiei voastre, orhideea de culoare galbena este cea mai potrivita. Culoarea galbena indica iubirea cea mai erotica. Este foarte important sa alegi cu atentie momentul si persoana careia vrei sa ii oferi un astfel de cadou, s-ar putea sa stie ce semnifica si sa nu fie de acord cu tine.

  • Orhidee rosie

Culoarea rosie are un impact puternic in orice context. Este o culoare foarte vie care denota de fiecare data dorinta si pasiune sexuala. Aceasta culoare ne duce mereu cu gandul la dansatoarele latine care au rochii lungi si rosii ce atrag toate privirile. Deoarece culoarea rosie este strans legata de pasiune si dorinta, poate fi darul ideal pentru o propunere directa si pentru a-i transmite partenerei cat de pasional este cuplul vostru.

  • Orhidee albastre

Albastrul este o culoare foarte speciala. Scoate in evidenta linistea, pacea si calmul. Este culoarea recomandata pentru relaxare si liniste in orice context. Si in cazul orhideelor albastre sau purpurii se aplica acelasi lucru. Este sunt perfecte pentru a reda linistea si pacea din cuplul vostru. Oferirea unor astfel de flori partenerei, transmite un mesaj de armonie intre voi doi.

  • Orhidee roz

Aceste flori reflecta iubirea fata de persoana de langa tine. Rozul este culoarea care face referire la feminitate, seductie si senzualitate. Un cadou perfect, pentru a cuceri o femeie, poate fi un buchet de orhidee roz superbe.