Trupa Broekhuis, Keller, Schönwälder este alcatuita din olandezul baterist / percusionist si inginer de sunet Bas Broekhuis (1963), germanul specialist în claviatură și tehnică de secvențiere Detlef Keller (1959) și designer de sunet Mario Schönwälder (1960) din Berlin.

Din septembrie ’94, acesti trei pot fi găsiti pe scenă in mod regulat. Concertele din Franța, Marea Britanie, Polonia, Olanda, Italia și Germania se află deja pe lista lor. De asemenea, au înregistrat până acum 10 CD-uri.

Ce face ca BK&S sa fie atat de special? În primul rând, în afară de gustul lor muzical comun și de sincronizarea dintre ei, există prietenia lor profundă care ii leagă de-a lungul sutelor de kilometri. În afară de aceasta, ei au întotdeauna multă distracție cu toate aventurile lor muzicale. Cei care au avut ocazia să călătorească împreună cu ei în autocar, știu ce se întâmpla aici. Broekhuis și Keller au amândoi un background tehnic și dezvoltă, schimbă sau repară instrumentele lor și toate celelalte lucruri care vin împreună cu ele, lipind, construind și programând cele mai multe lucruri pentru acest trio. Schönwälder este mintea organizațională și se ocupă de lansarea de CD-uri, de planificarea concertelor și de contabilitatea atât de îndrăgită.

„Walking” este de pe CD-ul lor: „Live at Dorfkirche Repelen 2006” (live la biserica orășenească din satul german Repelen). Sunt susținuti de Thomas Kagermann (vioara) și Raughi Ebert (chitara) pe acest CD.